Llenties amb cansalada i llonganissa

Ingredients

  • 4 panets, d'aproximadament uns 250 grams, amb una bona crosta
  • 400 grams de llonganissa fresca
  • 200 grams de llenties marrons
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 50 grams d'àpid
  • 1 pebrot verd
  • 2 patates
  • 80 grams de cansalada
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 tomàquets
  • 1,5 l de brou
  • Una mica de sal i pebre
  • 2 cullerades de mantega

4 racions

Elaboració

Remulla les llenties en aigua freda durant unes 3 hores.
Pela la pastanaga, la ceba i l'api, i talla a daus ben petits.
Renta els tomàquets, talla a la meitat, elimina les llavors i talla a daus petits.
Renta i talla el pebrot a la meitat, elimina les llavors i talla a tires.
Pela les patates i talla en cubs petits.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella, salta la cansalada, la pastanaga, la ceba i l'api.
Afegeix el pebrot i les patates i cuina durant 3 o 4 minuts.
Agrega el brou, les llenties remullades i el tomàquet, i cuina durant aproximadament uns 40 minuts.
Condimentar amb sal i pebre i afegeix la mantega.
Retira del foc i reserva.
Treu del forn.
Retira la pell de la llonganissa, talla a rodelles fines i afegeix a la cassola de les llenties
Talla una tapa als panets individuals i retira tota la molla.
Omple els panets buits amb la sopa de llenties calenta i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: